Meld deg på #hack4no 2016

1.502 views
Har du en god ide og trenger data og eksperthjelp? Eller vil du være med og utvikle andres ideer? Bli med på datatreffet og idekonkurransen #hack4no som Kartverket og Difi arrangerer 28.-29. oktober 2016 sammen med 10 andre etater i staten.
1 star 2 star 3 star 4 star 5 star

Legg inn kommentar

replique montre de luxe pas cher

trustedmontrefr 6. april 2017 07:35 Promotere Slett

Jeg holder på med digitalisering av fartsområdene og fiskebanker langs kysten. Benytter programmet QGS. Det jeg gjør, er å gi hvert fartsområde en egen gjennomsiktig fargenyans, slik at brukeren hele tiden kan se hvilke fartsområde en er i. Skulle gjerne hatt noe hjelp til å utvikle meg som bruker av QGS, da det finnes svært lite hjelpemidler tilgjengelig. Muligens finnes det også andre enklere programmer jeg kunne ha nyttet. Tenker eksempelvis på å legge en strek over ytterst i en fjord for så gi all innen forliggende sjø en ny farge.
Privat så holder jeg på med og designe framtidens ballastfrie skip. Se COOBAS.no animasjonsfilm som jeg har fått laget. Skulle også svært gjerne lært meg å legge til lydfiler på denne samt laget inn en 3 dimensjonal skisse på hvordan CEOBAS fungerer.

Magne Rødland 28. september 2016 11:56 Promotere Slett
Legg til en kommentar
Post as (log out)